15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlenen Spor Turnuvası Tenis Final müsabakası ile sona erdi. Tenis müsabakalarına toplam 26 sporcu katılmış olup, Erkekler, Küçük Kızlar ve Genç Kızlar olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirildi.

         Tenis Final müsabakasının ardından turnuvada gerçekleştirilen Badminton, Cimnastik, Masa Tenisi, Tenis ve Voleybol branşlarında dereceye giren sporcular için ödül töreni gerçekleştirildi.

          Ödül töreninde Badminton branşında dereceye giren sporculara Spor Şube Müdür V. Sayın Asım YÜZ, Cimnastik branşında dereceye giren sporculara Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Atila AKSOY, Masa Tenisi branşında dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Sayın Mustafa Kemal SEVER, Tenis branşında dereceye giren sporculara İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mahmut BAYRAM ve Voleybol branşında dereceye giren sporculara Vali Yardımcımız Sayın İsmail KAYA tarafından madalyaları ve ödülleri verildi.

          Vali Yardımcımız Sayın İsmail KAYA, dereceye giren sporcuları ödüllerini takdim ettikten sonra başarılarının devamını diledi. Ödül töreni sonrası müsabakaya katılan sporcularla beraber hatıra fotoğrafı çekildi.

                                                  Tenis Branşında Dereceye Giren Sporcular

     Erkekler Kategorisi              Küçük Kızlar Kategorisi                Genç Kızlar Kategorisi
  1. Alperen YÜZBAŞIOĞLU                1. Şimal AYDIN                               1. Nehir İMİK