Gençlik ve Spor Bakanlığının Çanakkale Savaşlarında kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri başta olmak üzere Çanakkale Şehitlerini anmak, onları yad etmek için her yıl düzenlediği "57. Alay Vefa Yürüyüşü"  tüm Türkiye ile birlikte İlimizde de İl Müdürümüz Ahmet SANCAR eşliğinde gençlerimiz ve Burdur halkımızın katılımı ile bugün gerçekleştirildi.

 81 İLDE 100 BİNLER YÜRÜYOR…

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Burdur Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen etkinlikle gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmaları sağlanarak toplumsal birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi hedeflenmektedir.

 BURDUR'LU GENÇLERDEN ŞEHİTLERE VEFA…

 Burdur Merkez Ulu Camii’de Müftü Yardımcısı Mehmet GÜNDOĞDU’nun Çanakkale ve Kutlu Doğum Haftası konulu vaazı ile başlayıp; Sabah Namazı, Katılımcılarımıza Yarma Çorbası ikramı, Ulu Camii’nden Burdur Asri Mezarlığı Şehitliğine Vefa Yürüyüşü ile İl Müftü Yardımcısı Mehmet GÜNDOĞDU ve Müftülük Personeli Ahmet CANDAN tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duâ eşliğinde son buldu..