Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezimiz  05 Temmuz Pazar günü Gazi Atatürk Stadında Gençlik Merkezi üyesi gençlere ve ailelerine yönelik iftar yemeği düzenledi. Gençlerin ve ailelerin oldukça ilgi gösterdiği İftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet SANCAR, daire amirleri , gençler ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

İl Müdürü Ahmet SANCAR'ın günün anlam ve önemini belirttiği konuşmada " Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından 81 ilde yapılmasını istediği "Gençlik Merkezi Ramazan" etkinlikleri kapsamında ki iftar yemeğimiz Gençlik Merkezi üyelerimize, sporcularımıza ve ailelerimize yöneliktir. Gençlerimiz ve sporcularımız Gençlik Merkezimizi canlı tutarak etkinliklere katılarak ilimizde duyarlı gençler olmuş ve herkes tarafından örnek gösterilmiştir. Onları destekleyen siz değerli ailelerine teşekkür eder, hayırlı iftarlar dilerim" dedi.

Ney dinletisi  ile başlayan program iftar yemeğinin yenmesiyle devam etti. Burdur İl Müftülüğünden Müftü Yardımcısı Mehmet GÜNDOĞDU Gençlik Temalı sohbeti ile son buldu.