Burdur Valiliğimiz koordinesinde gerçekleştirilen ve İl Müdürlüğümüzün paydaş olduğu Burdur Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi kapsamında özel çocuklar, engelliler, yaşlılar ile şehit ve gazi yakınları için “Yaz Şenliği” Gazi Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma gerçekleştiren Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK “Bütün çalışmaların ancak samimiyetle çalışılması durumunda hedefe ulaşılabilir. İşte hedeflediğimiz projelere hep birlikte ulaşıyoruz. Bu proje çalışmasında katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlara bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Özel engellerinden dolayı mutluluğu yaşayamayan çocukların, huzur evinde kalan yaşlılar ve her zaman baş tacı olan Şehit yakınlarıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." dedi.

 

Bucak Rehabilitasyon Merkezi mehter takımı marşlarıyla katılımcıları coştururken program, yerel Sanatçı Arzu Gök’ ün söylediği türkülerle devam etti.

 

Şenlikte özel çocuklar için bayrak kapmaca, çuvalla koşma, halat çekme, penaltı atma, basket atma yarışmaları gerçekleştirildi.