Gazi Atatürk Stadında yapılan 'Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği' ödül törenine Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK , Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürü Ahmet SANCAR, İdari İşler Şube Müdürü Mustafa Kemal SEVER Spor Şube Müdür Vekili Selçuk ÖRNEK, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği 17-21 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne 150 öğrenci 13 okul katılmıştır.

İl Müdürü Ahmet SANCAR "Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızı  yeni nesillere aktarılırken çocuklarımızın yoğun ders maratonu arasında eğlenebilecekleri ve kaynaşabilecekleri bir ortam  oluşturduk. Bu sebeple 4 gün süren  şenlikte dereceye giren okullarımızı ve öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum" şeklinde kapanış konuşması yaptı.

Konuşmanın ardından geleneksel çocuk oyunlarında dereceye giren tüm öğrencilere madalyaları ve kupaları protokol üyelerince verildi.